Uusi elämä veteraanille...

Kiitos hyvien materiaalien, korkean laadun ja vankan rakenteen, aina vain useampi ja useampi Tiiskeri on saanut uuden elämän, täydellisen tai osittaisen peruskunnostuksen myötä. Tietääksemme yhtäkään yli kahdesta sadasta tiiskeristä ei ole vielä poistettu käytöstä "loppuun ajamisen" vuoksi, vaan ne ovat käytössä sellaisenaan tai kunnostettuina. Moni yksilö on itse asiassa vain jalostunut matkalla ja on edelleen täysin normaalissa käytössä, paremmin varusteltuna ja haastaen jopa yli 30 vuotta nuoremmat veneet ominaisuuksillaan, luotettavuudellaan ja aitoudellaan. Aitous ja ajattomuus on yksi Heinlahden Veistämön kulmakivistä jolla on luotu kestäviä merten legendoja.

Peruskunnostukset...

Tiiskerin voi hyvin peruskunnostaa / entistää sellaiseksi kun se on alunperin rakennettu. Tai jos kyseessä on esimerkiksi vanha viranomaisvene joka on tehty puhtaasti työkäyttöä varten, voi se olla erinomainen pohja siviilikäyttöön muuttettavaksi. Jokainen vene on yksilö ja tämän vuoksi suosittelemme olemaan yhteyksissä suoraan meihin, autamme mielellämme sinua kunnostuksen suunnittelussa ja toteutuksessa.

Mitä kannattaa vielä kunnostaa?

Lähes kaikki kannattaa kunnostaa, kunhan vain tietää miten. Tämän vuoksi suosittelemme ottamaan yhteyttä meihin projektienne suhteen. Usein kunnostusproktit ovat kuin tarinoita "Rumasta ankanpoikasesta - Joutseneksi". Tehtävät toimet ja mahdollisuudet näkee parhaiten asiaan harjaatunut tekijä. Myös hyvässä kunnossa olevat yksilöt tarvitsevat ajoittaista, kokonaisvaltaista huoltoa, pysyäkseen "terässä". Paras kohtelu veneellesi on meille kunnia-asia. - Jokainen Tiiskeri maailmalla on taidonnäytteemme, ja haluamme olla ylpeitä niistä kaikista.

Vastaamme mielelläme Tiiskereihin liittyviin kysymyksiin.